Szolgáltatások

Nemzetközi fuvarozás A vállalat fő tevékenysége nemzetközi fuvarozás. Célpiaca a Nyugat-Európai import-export vállalatok, nagyobb gyártók. Legnagyobb mennyiségben acélárut, papírárut szerelvényeket fuvaroz, de Veszélyes áruk fuvarozását is vállalja. A vállalt törekszik a versenyképes árak biztosítására.

Nemzetközi fuvarozás 2023 óta foglalkozunk komplex logisztikai szolgáltatásokkal mint rövid- és hosszútávú raktározás, csomagolás, áruterítés. 1400m2-es, modern, temperálható raktárunk 6-8m belmagasságig rakodható, korszerű napelemes rendszerrel gazdaságosan üzemeltethető. Galériánkban további képek találhatóak csarnokunkról és egyéb tevékenységeinkről.

Kamion karbantartás A vállalat telephelyén kamionmosót és szervizt működtet. A kamionszerviz és kamionmosó lehetővé teszi a járművek állandó ellenőrzését és karbantartását. Célja elsősorban a saját járműpark megfelelő karbantartása, azonban mások számára is igénybe vehető. Három képzett kamionszerelő látja el a járművek javítását és mosását. A vállalat törekszik a versenyképes árak biztosítására.